Sorteringsaffaldsspande

Det er vigtigt at sortere sit affald, så vi kan passe på miljøet. Hvorfor ikke sortere dit affald allerede i f.eks.køkkenet,så det er let, at hælde i de store affaldsspande? Hos Cool-Living har vi både flotte og enkle løsninger på affaldsspande til affaldssortering. Og du finder affaldssorteringsløsningerne til både billige priser og dem, der koster lidt mere.
Hos Cool-Living.dk har vi et flot udvalg af skraldespande til affaldssortering. Vi har skraldespande med flere rum, vælg her i mellem 2,3 eller 4 rum. Vores affaldsorteringsspande kommer i lækre designs og flotte farver fra bla. Brabantia og Hailo. 
Vi vil også rigtig gerne gøre opmærksom på vores Brabantia madspildsbeholdere, som er en god løsning, til madrester. Beholderen kan fyldes med madrester og let bæres ud til din bio affaldsbeholder. Den kan selvfølgelig vaskes i opvaskemaskinen. 
Tag et kig på siden og find den løsning som passer bedst til dit behov. Flere kommuner refunderer et beløb ved køb af affaldsspande til affaldssortering.


Hvis du har spørgsmål eller hvis du vil vide mere om en vare, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Husk at vi altid har billig fragt fra 39,- og gratis fragt ved køb over 500,-

SORTERINGSAFFALDSSPANDE

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.