Fotorammer og Billederammer

For at man kan føle sig godt tilpas derhjemme, kræver det for mange, at hjemmet er dekoreret med nogle personlige detaljer, der markerer ens tilhørsforhold til stedet. Her er det at hænge fotos og billeder op af familie og venner en rigtigt god måde, hvorpå du kan tilføje nogle personlige elementer i form af gode minder i din indretning derhjemme.

På denne side finder du vores flotte udvalg af foto og billedrammer, som du kan bruge til at hænge portrætter, familiefotos, kunst eller tryk op på dine vægge på en flot og helstøbt måde. Her hos Cool-Living.dk er vi særligt begejstrede for brandet Present Time, som står bag nogle rigtigt smarte foto og billedrammer. Disse foto og billedrammer består af flere rammer i forskellige størrelser, der er sat sammen. På den måde kan du let og enkelt skabe små klynger af billeder på dine vægge derhjemme.

Det er en trend, der er meget populær inden for boligindretning netop nu. De fine foto og billedrammer herunder giver dig således mulighed for at have alle dine yndlingsfotos eller -billeder hængende sammen på en flot og moderne måde.

Foto & billedrammer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
 1. -22%
  dot aarhus Paper-Rack Ophængsliste Eg
  Rating:
  0%
  dot aarhus
  Normalpris 290,00 kr Tilbudspris 226,20 kr

  2-4 dages levering

Loading ...
Load More ...
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side