Hyggebelysning til hjemmet - LED bloklys, duftlys og stearinlys

 

Dæmpet lys er med til at skabe en helt specielt stemning og atmosfære uanset, om det er i din bolig, på terrassen, arbejdspladsen, restauranten eller et hvilket som helst sted hvor man ønsker at skabe en hyggelig stemning. Ved brug af LED, duftlys eller stearinlys er du med til at skabe denne stemning.

 

Hos Cool-Living.dk finder du et bredt udvalg af både Led bloklys, duftlys og traditionelle stearinlys. Vi har også flere forskellige lys med LED, som er ideéle hos børn så de ikke behøver at være opmærksomme på, ikke at brænde sig eller at skulle slukke stearinlyset efter endt brug. De fleste af vores LED bloklys er lavet af parafin. Lysene har bevægelig flamme og struktur som et traditionelt lys, det gør at de ser fuldstændig naturtro ud. Mange af LED lysene har også timer, som blandt andet kan virke tyveriforebyggende. Med et LED lys undgår du også lugten af stearin og frygten for ildebrand.
Duftlys udgiver en behagelig duft, duftlys passer godt ind i de fleste siturationer fx på badeværelset hvor man ikke ønsker en ubehagelig lugt, eller bare for at forkæle sig selv lidt ekstra på værelset eller i stuen.

 

Uanset om du leder efter et duftlys, et LED lys eller et helt traditionelt stearinlys, så har vi helt sikkert et lys, der passer lige til dig og din familie.

Lys