Brabantia

Brabantia

Brabantia - Firmaet med en stolt fortid.


Virksomheden startede i år 1919 med 15 personer og en lille fabrik i den hollandske by Aalst. Det var en traditionel familieejet virksomhed drevet af håndværkere og ingeniører
med fokus på det solide håndværk.


STÆRK NUTID
Virksomheden bygger stadig på de grundlaæggende håndværksmæssige færdigheder, men er i dag suppleret med specialister indenfor inoversion, produktudvikling og testning af produkter.
Specialister der hjælper med til at fastholde vores position, som en af Europas førende producenter af innovative husholdningsprodukter.


HOLDBAR FREMTID
Fremtiden? Ingen ved hvad der sker i fremtiden. Men vi kan garantere at vores produkter er klar til at gå fremtiden i møde.

 

Mængden af engangsprodukter er stigende. Køb et produkt, det går i stykker. Køb et nyt, brug det og smid det væk. Kort levetid, et øjebliks brug, hurtigt erstattet af nyt. Holdningen er, at ville have nyt her og nu og altid.


Brabantia udfordrer denne holdning. Brabantia er eksperter i at udvikle produkter, du har glæde af i mange àr. Solide og pålidelige
produkter med en lang levetid - også ved konstant brug. Vi designer efter tidens tendenser, men med øje for fremtiden. Vi designer produkter der passer til dit hjem, din livsstil og til de næste mange àr.


produkt, der vil v re en del af dit liv i rigtig mange ar
fremover.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.