Hvis gulv- eller bordpladsen er knap i køkkenet, kan du med rulleborde og køkkenvogne let og enkelt skabe et mere fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der samtidig er rig mulighed for ekstra opbevaringsmuligheder.

Her på siden finder du et rigtigt skønt udvalg af forskellige typer rulleborde og køkkenvogne i god kvalitet. Det praktiske ved disse rulleborde og køkkenvogne er, at de kan foldes sammen, så de let kan stuves af vejen, når de ikke er i brug. I små lejligheder kan det ofte skabe lidt praktiske problemer, hvis man gerne vil invitere venner på besøg til en lækker middag.

Her er vores rulleborde og køkkenvogne oplagte at have ved hånden, da de kan bruges som ekstra afsætningsborde, der er lette at skubbe rundt efter behov, fordi de er udstyret med hjul. Under madlavningen kan køkkenvognene bruges som ekstra bordplads i køkkener, hvor bordpladsen ellers er knap. På den måde er det muligt at lave flere retter på én gang uden, at det roder eller bliver uoverskueligt. Vores flotte rulleborde og køkkenvogne kommer i flere forskellige friske farver, som vil tage sig flot ud i enhver bolig.

SERVERINGSVOGN